In 1987 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie en Akoepedie in Amsterdam. Nog datzelfde jaar ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. Ik geniet nog elke dag van mijn werk als logopedist. Het contact met mensen geeft mij energie en voldoening. 

Deze praktijk is een allround praktijk, dat betekent dat jong en oud welkom is en dat er veel verschillende hulpvragen langs komen. Contact, echt contact hebben vind ik een voorwaarde voor communicatie. Ik hecht daarom veel waarde aan een warme en open sfeer tussen de clienten en mijzelf.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVLF. Ik ben kringbegeleidster van kwaliteitskring Amstel-, en Meerlanden. Dit is een groep van ca. 14 collega’s die 5x per jaar bijeenkomt. het doel van deze kring is het bevorderen van onze kwaliteiten. Ik ben ook lid van het kwaliteitsregister, elke 5 jaar wordt opnieuw getoetst of ik voldoende bijscholing heb gevolgd, heb gewerkt aan het bevorderen van mijn kwaliteiten als logopedist en of ik voldoende behandelingen heb gedaan.

De afgelopen 30 jaar heb ik enorm veel bijscholing gevolgd, te veel om op te noemen. Een kleine greep uit het assortiment: PROMPT, MFL, OMFT, 2 jarige opleiding haptonomie en communicatie, executieve functies, systemisch en dialogisch werken……etc.